Xheko Imperial Hotel

Tirana, Albania Flagget til Albania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Tirana (TIA): 20.3 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Hotellet ligger i et rolig hjørne av Tirana, nær statlige og private institusjoner. Arkeologisk museum ligger kun en 5-minutters spasertur unna.

17 rom, inkludert suiter, leiligheter, 9 enkeltrom og 6 dobbeltrom, ligger på 5 etasjer og kan nås med heis. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. En garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling er tilgjengelig. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice, en vaskeritjeneste, et myntvaskeri og en hotellbuss. Gratis aviser er tilgjengelig. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size-seng. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ekstra bekvemmeligheter inkluderer en te- og kaffestasjon. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Det behagelig oppvarmede vannet i innendørs- og utendørsbassengene garanterer komfortabel svømming. Finværet kan nytes på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Treningsrommene er perfekte for en omfattende treningsøkt. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam og massasjebehandlinger. Kveldsunderholdning inkluderer levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av cateringalternativer. Bed and breakfast, halvpensjon og helpensjon kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Middagsalternativene inkluderer en buffé, à la carte og en fast meny. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider