Hof Hotel

Kaunas, Litauen Flagget til Litauen

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Kaunas (KUN): 14.8 km (24 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 100

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Tjenester som bagasjeoppbevaring og safe sikrer et komfortabelt opphold. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer 24-timers sikkerhetstjeneste, bilutleie, transport, romservice, klesvask, myntvaskeri og hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Rommene er utstyrt med sentralvarme. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. skrivebord. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Gjestene kan dra nytte av kveldsforberedelse av sengen. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil og badekåper er tilgjengelig for daglig bruk. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling og et treningsstudio.

Det er en restaurant på stedet. Frokost, lunsj og middag byr på mange deilige alternativer. Hotellet tilbyr også snacks.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider