Arsi Blue Beach Hotel

Alanya, Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Arsi Blue beach hotel

I det  hyggelige området Tosmur, ikke så langt fra Alanya,ligger dette populære og nyrenoverte all inclusive hotellet. Bare et steinkast unna ligger stranden, noe som gjør Arsi Blue hotell til det perfekte utgangspunktet for en fantastisk sol og badeferie.

Hotellet består av en bygning med et fint bassengområde med vannsklie som er åpen en time om dagen,samt solsenger og parasoller. For de minste barna finnes et eget barnebasseng. Med bare 50 meter til stranden er det enkelt å veksle mellom forfriskende bad på stranden, og bassengets vakre ferieatmosfære, noe som selvfølgelig er verdsatt av mange reisende. Det er ekstra hyggelig å reise på ferie med all-inclusive slik at man slipper å tenke på mat og priser. Med all-inclusive er det allerede betalt, og maten spises i hotellets restuarant med frokost, lunsj og middag. Hvis man vil holde seg i form under oppholdet, har hotellet har et treningsstudio. Langs stranden er det også en fin strandpromenade som kan være alternativ for en tidlig morgenrunde før byen våkner. Om du i stedet ønsker ekstra avslapning en dag, kan du alltid besøke hotellets spa område hvor du kan oppleve den klassiske tyrkiske behandlingen Hamam (mot ekstra kostnad)

På Arsi Blue beach bor du ikke langt fra det populære området Oba, der det meste er innen gangavstand. Om man vil ha et høyere tempo, spesielt i sommermånedene, så myldrer Alanya  av liv og røre. Du kommer veldig enkelt til Alanya med lokalebusser som stopper like utenfor hotellet, men du kan selvfølgelig også nyte en spasertur langs sjøen de 4,5 km som det er inn til sentrum.

Dette er perfekt hotell for de som vil bo moderne og som ønsker nærhet til stranden.

Vær oppmerksom på at kun All inclusive er inngår perioden 1 april - 1 november.

Under perioden 1 november - 1 april er ingen måltider inkludert, og må velges ved bestilling som et ekstra tillegg. Du kan velge tillegg for frokost, halvpensjon og All inclusive

Rommene

Moderne rom i jordfarger og med utsikt over omgivelsene eller havet. Dobbeltrommene for 2 personer har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Dobbeltrom for 3 personer har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og muligheten for en sammenleggbar som er en ekstra seng. Økonomirommene er litt mindre.

Alle rommene har telefon, satellitt-TV,Wi-fi, minibar(tom), safe mot kostnad, flislagt gulv, individuell luftkondisjonering. Bad med dusj og toalett. Balkong.

Romtyper

Standardrom for 2-4 personer

Standardrom  (økonomirom) for 2-3 personer

Øvrig

Hotellet består av en bygning på 10 etasjer og 123 rom. Bygget i 1999 og renovert 2020. Heis. Safe koster ca. 2 euro per dag. Alt inkludert mellom kl.10:00 og 23:00 inngår i perioden 1 april- 31 okt. Mellom 1 november - 31 mars er ingen måltider inkludert, men frokost, halvpensjon eller All inclusive kan kjøpes som tillegg. Nøyaktige tider for restaurant og barer informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger, parasoller, mat og drikke på stranden mot ekstra kostnad. Strand 50 m, brosteinsstrand, sandstrand. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Lokalt sentrum 400 m.4,5 km tl Alanya sentrum. Lokalbuss utenfor hotellet. Turist/byområde med trafikk som kan oppleves som forstyrrende. Lyd fra moskeer kan høres mer eller mindre rundt hele Alanya da det er en del av byerkitekturen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider