Cook's Club El Gouna

El Gouna, Egypt

7 netter Vis på kart
Ving
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Voksenhotell
  • Bar
  • Restaurant

Antall

  • Rengjøring (ganger/uken): 7

Andre

  • Nærmeste strand: 900 m
  • Nærmeste sentrum: 200 m

Om hotellet

Cook's Club El Gouna er et trendy hotell som passer best for de yngre. Hotellet ligger langs den fine lagunen og har Rødehavets verdensberømte snorkleforhold som nærmeste nabo. Her bor du i trendy rom med bohemsk stil og sentralt i feriebyen El Gouna.

I hjertet av Cook's Club El Gouna ligger bassengområdet der gjestene gjerne samles og håndplukkede DJ-er sørger for musikken. I bassengbaren Captain Cook bar serveres det snacks, ferskpresset juice og forfriskende drinker komponert av av den kjente bartenderguruen David Wiedemann. Vil du ha sand mellom tærne og saltvann i håret, ligger det en fin sandstrand rett bortenfor hotellet.

Hotellets signaturrestaurant Cantina er en naturlig møteplass for gamle og nye kjente. Her serveres fersk, lokalprodusert og internasjonal mat fra forskjellige matstasjoner. Du kan velge mellom veganske retter og kjøttretter, småretter og større, velkomponerte retter fra menyen. Du kan også bestille halvpensjon for å gjøre ferieoppholdet enda mer behagelig.

Cook's Club El Gouna er et fint utgangspunkt dersom du vil utforske området rundt – du kan for eksempel bli med på en utflukt eller bare ta et dypdykk i El Gounas mange butikker og restauranter.

Cook's Club El Gouna har aldersgrense 16 år.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart