The Savoy Ottoman Palace med frukost 5*

Kyrenia, Kypros Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Lev som en sultan på et av nord-Kypros' mest eksklusive hotell, og nyt et godt utvalg av restauranter, elegante rom, svømmebasseng og velgjørende spabehandinger. Hotellet ligger en spasertur unna den pittoreske, pulserende havnen og med sin historiske atmosfære. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til strand.

Hotellet

Savoy Ottoman Palace er en gylden mulighet til å nyte Nord-Kypros i praktfullhet og luksus. Den osmanske kulturen anses å være en av de mest gjestfrie som noen gang eksisterte, og den kan man oppleve på The Savoy Ottoman Palace. Dette palasshotellet ligger i Kyrenia og er et av de mest luksuriøse på nord-Kypros. Hotellet har utendørs svømmebasseng, casino, butikker, frisør og spa-avdeling med tyrkisk bad. Fra hotellet går det skyttelbuss til en av de mest berømte strendene i nord-Kypros.

Rommene

Hotellet tilbyr over 100 elegante deluxe-rom som er 25 m2 med overdådig innredning og utsikt over fjell og hav. Rommene har balkong, TV, minibar, romservice, skrivebord, klimaanlegg, safe og 26" LCD-TV. Badene har skjønnhetspleieprodukter, badekar, boblebad, hårføner, sminkespeil og vekt.

Restauranter

De beste rettene fra det osmanniske og libanesiske kjøkken tilbys i luksuriøse og overdådige omgivelser på Sarayburnu Restaurant & Barbeque. Far East Square Restaurant tilbyr blant annet sushi fra Teppenyaki grill og andre japanske spesialiteter. The Great Ottoman Pub & Bistro er den ultimate tolkningen av pubkulturen, med overdådig interiør og romslige osmanske stilterrasser, hvor man kan nyte drikke, småretter, live musikk og DJ samt spille biljard. I tillegg har hotellet en lobbybar og en bassengbar.

Beliggenhet

Kyrenia er en ideell base for ferien i Nord-Kypros, og fra hotellet kan man spasere til den historiske havnen og de fascinerende butikkene i gamle Kyrenia-byen. Fra Ercan flyplass tar det 45 minutter å kjøre til hotellet, mens Larnaca flyplass ligger rundt 1,5 time fra hotellet.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Vis på kart

Kart