Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

InterContinental Warsaw

Warszawa, Polen Vis på kart

Om hotellet

Har du InterContinental Warsaw som ditt overnattingssted i Warszawa vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Kultur- og vitenskapspalasset og Universitetet i Warszawa. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 1 mi (1,5 km) unna Warszawa teknologiske universitet og 1,3 mi (2,1 km) unna Museum for Warzsawa-opprøret.

Smak på internasjonale retter på Downtown, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et innendørs basseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Bar

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart