Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Oxygen Residence

Warszawa, Polen Vis på kart

Om hotellet

Har du Oxygen Residence som ditt overnattingssted i Warszawa vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Kultur- og vitenskapspalasset og Museum for Warzsawa-opprøret. Denne leiligheten med hele 4 stjerner ligger 1,6 mi (2,5 km) unna Universitetet i Warszawa og 1,9 mi (3 km) unna Warszawa teknologiske universitet.

Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (mot et tillegg), tour-/billettassistanse og rabatt på nærliggende treningsstudio.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Dette hotellet vil legge inn en kredittkortreservasjon på 100PLN for bestillinger der oppholdet skal betales på stedet, i stedet for ved bestilling. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 07.00 til kl. 21.00.

Flyplasstransport er tilgjengelig etter avtale. Kontakt hotellet på forhånd for mer informasjon. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for mer informasjon.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart