Dublin Central Suites

Dublin, Irland

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Internett

Om hotellet

Dublin Central Suites ligger i hjertet av Dublin, og her vil du bo like ved Croke Park og en 4 minutters kjøretur unna Christ Church Cathedral. Denne leiligheten ligger 1,3 mi (2,1 km) unna Dublin Castle og 1,6 mi (2,5 km) unna Trinity College.

Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi og TV på fellesområde. Denne leiligheten har dessuten tour-/billettassistanse og vestibyle.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et debetkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Gjestene må ta kontakt med overnattingsstedet i forkant for å reservere babysenger. Det er ikke tillatt å arrangere fester eller andre arrangementer på området.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart