Hotel Podewils in Gdansk

Gdańsk, Polen Vis på kart

More about facilities ▼

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Hotel Podewils in Gdansk ligger i hjertet av Gdansk og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Gdánsk kran og Brama Zielona (Den grønne porten). Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Mariakirken og 0,6 mi (0,9 km) unna Neptuns fontene.

Smak på polske retter på The River, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du tilbys blant annet en badstue og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet i barokkstil tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart

Kart