The Mayfair Hotel Los Angeles

Los Angeles, USA Flagget til USA

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Om hotellet

The Mayfair Hotel Los Angeles ligger sentralt i Los Angeles. Hvis du bor her, vil du ha 4 minutter å gå til Good Samaritan Hospital og 13 minutter å gå til Los Angeles konferansesenter. Dette hotellet med historisk profil ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Microsoft Theater og 0,7 mi (1,2 km) unna L.A. Live.

The Mayfair Hotel Los Angeles ligger sentralt i Los Angeles. Hvis du bor her, vil du ha 5 minutter å gå til Good Samaritan Hospital og 13 minutter å gå til Los Angeles konferansesenter. Dette hotellet med historisk profil ligger 0,7 mi (1,2 km) unna Microsoft Theater og 0,7 mi (1,2 km) unna L.A. Live.

Spis deg god og mett på amerikanske retter på Eve American Bistro, en bistro med en bar. Du kan også få deg en matbit på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Ferdiglaget frokost tilbys i helgene mot et tillegg.

Spis deg god og mett på amerikanske retter på Eve American Bistro, en restaurant med en bar. Du kan også få deg en matbit på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Ferdiglaget frokost tilbys i helgene mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 21 år. , Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Depositum: 100.00 USD per natt. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 21 år. , Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider