Original Sokos Hotel Helsinki

Helsingfors, Finland Vis på kart

More about facilities ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Original Sokos Hotel Helsinki ligger i hjertet av Helsinki og herfra vil du ha mindre enn 5 minutter å gå til både Esplanadi og Ateneum kunstmuseum. Dette hotellet med miljøvennlig profil ligger 0,7 mi (1,2 km) unna Senats-torget og 0,9 mi (1,5 km) unna Kauppatori-torget.

Smak på franske retter på Fransmanni, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis frokostbuffé serveres daglig.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og en badstue. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi og TV på fellesområde.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Gjester som kjører til overnattingsstedet, bør kontakte overnattingsstedet på forhånd. ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottok etter bestilling.

Vis på kart

Kart