Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Original Sokos Hotel Presidentti

Helsingfors, Finland Vis på kart

Om hotellet

Original Sokos Hotel Presidentti ligger i hjertet av Helsinki og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Finlandia-hallen og Stockmann. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 9,8 mi (15,8 km) unna Flamingo underholdningssenter og 1,1 mi (1,8 km) unna Helsinki katedral.

Ta deg noe å spise på Bistro Manu, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørs basseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi og hall.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart