Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Clarion Hotel Helsinki

Helsingfors, Finland Vis på kart

Om hotellet

Clarion Hotel Helsinki ligger sentralt til i Helsinki, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Finlandia-hallen og Stockmann. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 11,4 mi (18,4 km) unna Flamingo underholdningssenter og 1,7 mi (2,8 km) unna Helsinki katedral.

Smak på internasjonale retter på Kitchen & Table, en restaurant med en bar og utsikt over havet. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 3 barer/lounger. Gratis komplett frokost serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørs basseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, peis i lobbyen og tour-/billettassistanse.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart