Artefes Hotel

Istanbul, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Artefes Hotel ligger i hjertet av Istanbul og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Konstantinopels hippodrom og Sultanahmet-plassen. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 0,5 mi (0,7 km) unna Hagia Sophia (Sophiamoskeen) og 0,5 mi (0,8 km) unna Den blå moskeen.

Ta deg noe å spise i dette hotellets familierestaurant, som har en bar og utsikt over havet. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester gratis mottakelse daglig. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som en tilhørende vingård, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg). Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet..

Flyplasstransport er tilgjengelig etter avtale. Kontakt hotellet på forhånd for mer informasjon. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider