The Royal Cancun All Suites Resort -

Cancún, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

The Royal Cancun All Suites Resort - All Inclusive i Cancun (Zona Hotelera) ligger i umiddelbar nærhet til Langosta-stranden og 13 minutter til fots fra Linda-stranden. Dette resort-overnattingsstedet med hele 4 stjerner ligger 2,9 mi (4,7 km) unna Tortuga-stranden og 6,1 mi (9,9 km) unna La Isla kjøpesenter.

Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter. Smak på amerikanske retter på La Palapa Restaurant, en av dette resort-overnattingsstedets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en strandbar, en bassengbar og 4 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, utendørs tennisbaner og et treningssenter. Dette resort-overnattingsstedet har i tillegg gratis wi-fi, barnepass (mot et tillegg) og gavebutikk/kiosk. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen.

Du må være over 25 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Gjester som bor på lørdag natt, må kanskje bytte rom. Hotellet prøver å unngå dette scenariet, men administrasjonen arbeider for å effektivere denne prosessen og minimere ubeleilighetene det medfører gjestene.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider