Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

InterContinental Mark Hopkins

San Francisco, USA Vis på kart

Om hotellet

Velger du InterContinental Mark Hopkins bor du i hjertet av San Francisco, og du vil ha mindre enn 15 minutter å gå til både TransAmerica-pyramiden og Westfield San Francisco Centre. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,4 mi (0,6 km) unna SHN Curran Theatre og 0,6 mi (1 km) unna Kabeltrikkens snuplass ved Powell and Market.

Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 11.00 på hverdagene og fra kl. 06.30 til kl. 12.00 i helgene, mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og gratis wi-fi og barnepass (mot et tillegg). Dette hotellet tilbyr også gavebutikk/kiosk og hall.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart