South Beach Hotel by Ocean Hotels

Barbados, Barbados

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Om hotellet

Når du har South Beach Hotel by Ocean Hotels i Rockley som overnattingssted, bor du med forbindelse til et shoppingsenter, rett ved Rockley Beach og 6 minutters gange unna Worthing Beach. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,3 mi (2,2 km) unna Dover Beach og 2,1 mi (3,4 km) unna Brownes Beach.

Smak på internasjonale retter på The South BeachRestaurant, en bistro med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Gratis varm og kald frokostbuffé er inkludert.

Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart