Coral Sands Beach Resort

Barbados, Barbados Flagget til Barbados

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Basseng
  • Heis
  • Restaurant

Om hotellet

Når du har Coral Sands Beach Resort i Worthing som overnattingssted, bor du på stranden, rett ved Worthing Beach og 10 minutters gange unna Rockley Beach. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Dover Beach og 2,8 mi (4,5 km) unna Brownes Beach.

Som gjest på Coral Sands Beach Resort kan du spise et bedre måltid på Aurora. Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Ferdiglaget frokost tilbys mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette resort-hotellet har dessuten concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 18 år. , Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Merk at Coral Sands Resort ikke gir noen garantier med mindre disse er tydelig oppgitt. Merk at vilkår (inkludert sesongavhengige, varige, miljømessige, sosiale, statlige og tekniske) som er utenfor vår kontroll, vil påvirke din mulighet til å få tilgang til eller besøke steder eller fasiliteter som strender og utflukter samt landemerker og aktiviteter på øya. Vi vil ikke under noen omstendigheter være på noen måte ansvarlige for krav eller klager som er knyttet til noe som helst utenfor vår eiendom og/eller utenfor vår kontroll.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider