Azzuro

Skiathos, Hellas Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Luftkondisjon
  • Internett på rommene
  • Outdoor Parking
  • Safe på rommet

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Azzuro er et leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassiliasstranden og Achladiesstranden.

Azzurro ligger vakkert på en høyde med utsikt over Egeerhavet og de nærliggende øyene. Her kan du bestille en frisk frappé eller en enkel rett fra pool-/snackbaren mens du nyter den flotte utsikten. Bassengområde med en barneseksjon i bassenget. Hotellet har ikke resepsjon, men på dagtid er det personalet i poolbaren som hjelper til.

Hotellet ligger høyt og veien til stranden går via en bratt bakke. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. På grunn av problem med fremkommelighet fraktes bagasjen rett til hotellet med en egen transport.

Det er ca. 350 meter til sentrum av Achladies der du finner noen tavernaer og restauranter. Ca. 4 kilometer til sentrum av Skiathos by der du finner et bredt tilbud av restauranter, kaféer, barer og butikker. Gode bussforbindelser til Skiathos by og strendene på øya. Det er også mulig å ta taxibåt fra stranden i Achladies til Skiathos by. Lokaltrafikk i området.

Vis på kart

Kart