Calido Maris Beach Resort

Side, Tyrkia

7 netter
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 7
  • Number of rom: 426

Andre

  • Bygget: 2016
  • Strand: 50 m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Om hotellet

Calido Maris Beach Resort er et hotell som imponerer, spesielt for familier med barn - her kan både voksne og barn få en vellykket ferie.

Hotellet har et stort utendørsbasseng med flere vannsklier, et barnebasseng, et innendørsbasseng og en bassengbar. På hotellets strand tilbys gratis solsenger, parasoller og en strandbar som serverer snacks og forfriskende drinker. Mange aktiviteter tilbys rundt omkring på hotellområdet i løpet av dagen. Det er også to à la carte restauranter som blant annet serverer Italiensk og tyrkisk mat.

Fint spa med hamam og ulike behandlinger, innendørsbasseng og treningsstudio. Hvis du vil ha en mer aktiv ferie kan du spille bordtennis og tennis. Noen aktiviteter og behandlinger mot et gebyr. Aktiviteter både om dagen og om kvelden. Om kvelden tilbys underholdning, inkludert show, og noen kvelder i uken i høysesongen så arrangeres det disco. Miniklubb (4-15 år) og lekeplass for de minste. Butikker finnes i området rundt hotellet.

Rommene

Moderne og lyst innredede dobbeltrom og familierom med dobbeltseng eller to separate senger, og mulighet for ekstraseng. Alle rommene har en balkong / terrasse i første etasje. Alle rommene har fliser eller laminatgulv, luftkondisjoneing, satellitt-TV, minibar (kun vann) og safe (mot avgift). Bad med wc, badekar eller dusj og hårføner.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 2 ekstra seng (maks 3 voksne) + 1 barn under 15 år) (havsutsikt mot tillägg)

Familierom for 4 + 1 ekstra seng (maks 4 voksne) + 1 barn under 15 år) (havsutsikt mot tillägg)

Øvrig

Strand og turistområde. Du kommer til stranden via tunnel under veien. Bygget i 2016. Totalt 426 rom. Gratis WiFi i resepsjonen, til kost i andre deler av hotellet hvor det koster 1 euro per dag eller 5 euro per uke. Håndkle-serien for avgift. Konferansefasiliteter. Hotellet aksepterer følgende kredittkort: Visa, Mastercard og Eurocard. Sidesenter: 20 km.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise