Cachet Boutique NYC Hotel

New York, USA Flagget til USA

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Eiendommen ligger i episenteret for homofilt liv – Hell's Kitchen, noen skritt fra Times Square og Chelsea på 510 W 42nd Street. Det er bare en kort spasertur fra Empire State Building, The Circle Line og Rockefeller Center. John F Kennedy internasjonale lufthavn ligger ca. 17 km fra hotellet, og La Guardia lufthavn ligger ca. 10 km unna.

Hotellet har 105 rom, inkludert 6 juniorsuiter, 4 suiter, 77 enkeltrom og 7 dobbeltrom, som ligger på 3 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, oversettingstjenester, romservice, klesvask og et myntvaskeri. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size-seng. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (mot betaling) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio, biljard og aerobic. Ulike velværetilbud er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, massasjebehandlinger og et solarium. Underholdningstilbud og fritidsfasiliteter inkluderer en danseklubb og en nattklubb.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom og en bar. Gjestene kan nyte de kulinariske herlighetene til den røykfrie, luftkondisjonerte restauranten, som tilbyr høye stoler for barn. Et bredt utvalg av retter serveres til alle tre hovedmåltider. Gjestene kan nyte lunsj og middag som en fast meny.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider