Cordial Mogan Solaz

Puerto de Mogan, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 600 m
  • Avstand sentrum: 100 m
  • Internet in rooms
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 600
  • DistanceToCenter: 100

Gjesters vurdering

| 4,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og fine leiligheter som har bekvemmeligheter som vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har også jacuzzi på uteplassen.

Som gjest på Cordial Mogan Solaz kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Cordial Mogan Playa. Der er det to deilige bassengområder med herlige to basseng og et barnebasseng. Bassengene er oppvarmet fra november til mars til minst 22 grader. Temperaturen i bassengene kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Ved bassengene er det en jacuzzi. Solsenger, parasoller og badehåndklær. En poolbar i hvert område. På nabohotellet er det dessuten flere restauranter og resepsjon.

Cordial Mogan Solaz består av to bygninger. Treromsleilighetene i etasje ligger i rett ved nabohotellet Cordial Mogan Playa. For å komme til toromsleilighetene må du gå opp en trapp og krysse en vei. Ved treromsleilighetene er det en felles terrasse med jacuzzi.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Det er cirka 100 meter til et lite kjøpesenter med et par butikker og restauranter. Til Puerto de Mógans pittoreske havn med hyggelige restauranter, kaféer og matbutikker er det cirka 800 meter. Bussholdeplass i nærheten. Har du leiebil så er parkering i hotellets garasje inkludert.

Det er viktig å merke seg at resepsjonen for inn- og utsjekk, restaurantene og bassengene befinner seg på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider