Myrion Beach

Geráni, Hellas

7 netter Vis på kart
Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Internett på rommene
  • Safe på rommet
  • Internet in public area
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til sentrum: 1000

Antall

  • Antall basseng: 1

Om hotellet

Myrion Beach er et nybygd, moderne hotell om ligger ved stranden i sjarmerende Gerani på Kreta. Her kan du nyte dagene i det elegante bassengområdet, spise godt i to restauranter og holde deg aktiv i treningsrommet og med tennisspill, begge gratis. Ønsker du litt ekstra i ferien kan du jo bestille et rom med eget basseng eller vakker havutsikt!

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et helt nybygd hotell i moderne stil. I det elegante og frodige bassengområdet er det et stort basseng med barneseksjon, og like ved ligger poolbaren der du kan kjøpe drikke. Rett nedenfor hotellet ligger sandstranden og frister med deilige bad krystallklare vannet. Både ved bassenget og stranden tilbys solsenger og parasoller uten kostnad.

Hotellet har en hovedrestaurant, en à la carte-restaurant samt en bar der du kan ta en drink innen middagen. Vil du trene tilbys gratis treningsrom (for gjester over 18 år, yngre kun i selskap med foresatte) og tennis.

Sentrum i den sjarmerende byen Gerani ligger ca. 1 kilometer fra hotellet, med sin genuine greske atmosfære. Her er det tavernaer, kaféer og et bakeri, samt en bred strand med god plass. Har du lyst til å se deg omkring kan du ta lokalbussen inn til populære Chania eller Platanias.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise