Alisa Hotel & Spa

Hanoi, Vietnam Flagget til Vietnam

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Spa
  • Flyplass Noi Bai International Airport (HAN): 30.4 km (42 mins)
  • Heis
  • Restaurant

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long vanndukketeater | Når du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long vanndukketeater. Dette hotellet med spa ligger rett i nærheten av Danmarks ambassade og Thiên Sn Plaza.

Føl deg som hjemme på et av de 32 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder peis og LCD-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, gavebutikk/kiosk og TV på fellesområde.

Ta deg et måltid på Alisha Hotel Restaurant eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis lokale retter serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten.

Når du bor på Alisa Hotel & Spa i Hanoi (Hoan Kiem), er du bare et par minutter unna Mosaikkmuren og Thang Long vanndukketeater

Restaurant

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider