JM Marvel Hotel & Spa

Hanoi, Vietnam Flagget til Vietnam

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Noi Bai International Airport (HAN): 27.3 km (45 mins)
  • Bar
  • Heis
  • Restaurant

Om hotellet

Med et opphold på JM Marvel Hotel & Spa vil du være sentralt i Hanoi, rundt hjørnet fra Vietnams nasjonale tuong-teater og Hang Da Market | Med et opphold på JM Marvel Hotel & Spa vil du være sentralt i Hanoi, rundt hjørnet fra Vietnams nasjonale tuong-teater og Hang Da Market. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Ly Trieu Quoc Su pagoda og Hang Gai-gaten.

Føl deg som hjemme i et av de 45 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og badekåper. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Skjem bort deg selv på stedets massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet i art deco-stil tilbyr også gratis wi-fi, gratis barnepass og tour-/billettassistanse.

Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester gratis mottakelse daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis komplett frokost er inkludert.

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt) mot et tillegg.

Med et opphold på JM Marvel Hotel & Spa vil du være sentralt i Hanoi, rundt hjørnet fra Vietnams nasjonale tuong-teater og Hang Da Market

Bar | Restaurant

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider