Serafina Beach Hotel

Puerto Rico, Puerto Rico Flagget til Puerto Rico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Bar
  • Basseng
  • Heis

Om hotellet

Serafina Beach Hotel befinner seg midt i Condado, få minutter unna Parque La Ventana al Mar og i nærheten av Catedral de San Juan. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av La Fortaleza - Palacio de Santa Catalina og Puerta de San Juan.

Føl deg som hjemme i et av de 96 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og flatskjerm-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommet har safe og gratis vann på flasker, samt telefon med kostnadsfrie lokalsamtaler.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Smak på middelhavsretter på Amare, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Condado? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 213 kvadratmeter, blant annet konferanselokaler og møterom.

Serafina Beach Hotel befinner seg midt i Condado, få minutter unna Parque La Ventana al Mar og i nærheten av Catedral de San Juan

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider