Porto Plomari

Lesbos, Hellas

Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Luftkondisjon i fellesområdene
  • Internett på rommene
  • Lobby/lounge
  • Resepsjon
  • Safe på rommet
  • Internet i fellesområder
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til sentrum: 1000m

Antall

  • Antall basseng: 1

Om hotellet

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Mondo Boutique Porto Plomari ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Hotellet kjennetegnes med høy grad av estetikk og en rik historie. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Hotellet ligger fantastisk til ved havet, nærmere stranda kommer du ikke. Hotellet har også et evighetsbasseng med utsikt over havet og stranda. Strender er det på begge sider av hotellet – en med sand og en med en blanding av stein og sand.

Mat med lokalproduserte råvarer

I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det en à la carte-meny om kvelden og en gastronomisk tre-retters meny. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven.

Helse og velvære

På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. I blant gjestes hotellet av dyktige og profesjonelle instruktører. Det tilbys da treningstimer i yoga og pilates som er inkludert for alle hotellets gjester. Les mer om disse timene i Porto Plomaris treningskalender. På hotellområdet er det også en bane for padeltennis. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Les mer om fotturer på Lesvos.

Plomari sentrum

Hotellet ligger i gangavstand, cirka 1 kilometer, østover fra havna i Plomari. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique:

Morgenyoga 5 dager i uka

Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka

Treningsprogram med gjesteinstruktører, se treningskalenderen.

Inngang til treningsrommet

Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget

Wifi på hele hotellet

Luftkondisjonering

Mot avgift:

Padeltennis

Fotballbane

Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider