Porto Plomari

Plomari, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstand sentrum: 1000 m
  • Air conditioning in public area
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 1000
  • NumberOfPools

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Velkommen til Porto Plomari – vårt siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Hotellet er et reisemål i seg selv med høy grad av komfort og opplevelser for kropp og sjel.

Mondo Boutique Porto Plomari ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturbeskyttet område i en gammel olivenoljefabrikk som er restaurert. Hotellet kjennetegnes med høy grad av estetikk og en rik historie. Lokal gresk stemning finner du rett rundt hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Hotellet ligger fantastisk til ved havet, nærmere stranda kommer du ikke. Hotellet har også et evighetsbasseng med utsikt over havet og stranda. Rett foran hotellet ligger en strand med blanding av stein og sand.

Mat med lokalproduserte råvarer

I restauranten er det kjærligheten til den greske matkulturen som dominerer og menyen er fylt med tradisjonelle retter med moderne vri. Kjøkkenet er først og fremst basert på lokale råvarer, i størst mulig grad økologisk og produsert i nærområdet. Vinkjelleren inneholder både lokal og internasjonal vin, alle omsorgsfullt utvalgte for å passe til menyen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, greske småretter, typiske for det greske kjøkkenet, serveres både til lunsj og middag. I restauranten er det middag fra en fast meny om kvelden. På frokostbufféen finner du et klassisk frokosttilbud med greske innslag som lokale oster, gresk yoghurt og oliven.

I restauranten Litridi, som ligger i strandkanten får du en matopplevelse i omgivelser med det lille ekstra; rolig, estetisk og unikt. Restaurant kjøkkenet byr på moderne gresk gastronomi påvirket av så vel det asiatiske kjøkkenet som de ulike landene rundt Middelhavet (ikke inkludert i halvpensjon).

Helse og velvære

På hotellets treningsplattform, med utsikt over havet, kan du starte morgenen med yoga. Du kan også trene sammen med våre instruktører eller på egen hånd i det nybygde og velutstyrte treningsrommet, med panoramavinduer ut mot havet. I blant gjestes hotellet av dyktige og profesjonelle instruktører. Det tilbys da treningstimer i yoga og pilates som er inkludert for alle hotellets gjester. På hotellområdet er det også en bane for padel. I omgivelsene og i fjellene er det løpeløyper og fine turstier. Les mer om fotturer på Lesvos.

Som en del av hotellkonseptet er også Porto Arcade og Wellness & SPA. I Porto Arcade ligger det i tillegg til sjarmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøye utvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA, med et fint utvalg av spabehandlinger og herlige velværetilbud som badstue, dampbadstue og kryo.

Plomari sentrum

Hotellet ligger i gangavstand, cirka 1 kilometer, østover fra havna i Plomari. Ved torget ligger koselige ouzerier, kaféer og tavernaer med varm gresk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad merker man først og fremst på de fem destilleriene i byen. Ett av disse er nabo med Porto Plomari og der er også et ouzo-museum, vel verdt et besøk.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique:

Morgenyoga 5 dager i uka

Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uka

Inngang til treningsrommet

Solsenger og parasoller ved bassenget

Badehåndklær

Wifi på hele hotellet

Luftkondisjonering på rommet

Mot avgift:

Padel

Aeolia Wellness & SPA

Øvrig om hotellet:

Hotellet består av flere ulike bygninger. Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og henvender seg først og fremst til et voksent publikum og gjestene må være over 14 år. Det er ikke noen fasiliteter eller aktiviteter som tilrettelagt for barn. Skal dere reise med barn anbefaler vi et av våre Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hotell. Hotellet er helt røykfritt. Porto Plomari er et padelhotell anbefalt av Dansk Padel Forbund, DPF.

Les mer om våre Apollo Mondo Boutique-hotell.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider