Rotonda Hotel

Thessaloniki, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Avstånd strand: 15 km
  • Flyplass Thessaloniki (SKG): 19.0 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i hjertet av Thessaloniki, svært nær sentralbanestasjonen og bybusstasjonen. Gjestene vil finne restauranter, barer, nattklubber og butikker innen en radius på 800 m fra hotellet. Stranden ligger 15 km unna, og Thessalonikis Makedonia lufthavn ligger bare 16 km fra hotellet.

79 rom ligger på 8 etasjer og kan nås med heis. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En peis skaper en koselig atmosfære. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety p parkeringsplassen mot en avgift. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i sovesofaen. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et kjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer en telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Gjestene kan dra nytte av kveldsforberedelse av sengen. En dusj, et badekar og et bidet er inkludert på badene. og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé og en bar. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider