Solia
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Maspalomas Princess

Maspalomas, Spania Vis på kart

Om hotellet

Stort 4-stjerners hotell med mange fasiliteter
På den sørlige enden av Gran Canaria ligger Maspalomas Princess. Hotellet ligger midt i et rolig område av feriebyen Maspalomas, og kun et steinkast unna Maspalomas golfbane. På Maspalomas Princess kommer du garantert ikke til å kjede deg, hotellet er nemlig spekket fullt av fasiliteter og aktiviteter for både barn og voksne.

Hotellets mange bassengområder er omgitt av store, flotte palmer og mange solsenger. Her kan du nyte livet i solen, eller slå opp en parasoll og kose deg med en bok i skyggen. Trenger du en avkjøling kan du ta en dukkert i et av de innbydende bassengene. For hotellets yngste gjester er det flere separate barnebasseng og en liten Splash Park med vannsklier, hvor de kan tilbringe mange timer med lek og moro.

Maspalomas Princess har ikke mindre enn fem restauranter. Hovedrestauranten serverer en deilig og allsidig buffé både til frokost, lunsj og middag, og gjennom uken har restauranten flere ulike temaer. Har du lyst på italiensk eller asiatisk middag, har du mulighet til dette i en av hotellets á la carte-restauranter, og i hotellets snackrestaurant kan du nyte små retter gjennom dagen. Har du lyst på noe å drikke, kan du velge mellom hele åtte ulike barer som ligger spredt over hotellets område.

Du finner mange fasiliteter på Maspalomas Princess. Du kan blant annet benytte deg av det splitter nye treningssenteret, hvor det er god plass til både styrketrening eller yoga og Pilates. Du kan også utfordre familien til en runde minigolf eller ta et slag tennis på hotellets tennisbane. Hotellet har også en internasjonal barneklubb hvor det arrangeres mange morsomme aktiviteter for barna på dagtid, samt et underholdningsteam som står for underholdning på dag- og kveldstid. Maspalomas’ vakre sandstrand ligger kun en halvtimes spasertur unna.

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 1.5km
  • Avstand til sentrum: 3km

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart