Porto Myrina – powered by Playitas

Lemnos, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Aktivitetsprogram for barn
 • Klimaanlegg
 • Luftkondisjon i fellesområdene
 • Barnelekeplass
 • Heis
 • Hage
 • Internett på rommene
 • Bagasjeoppbevaring
 • Resepsjon
 • Safe på rommet
 • Shop
 • Internet i fellesområder
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til sentrum: 2000m

Antall

 • Antall basseng: 3

Om hotellet

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur på urørte Limnos. Hotellet tilbyr et variert utvalg av sport og trening – start dagen med yoga, trening i det velutstyrte treningsstudioet, få opp pulsen i WOD-boxen, eller delta på en gruppetreningstime med instruktør. Du kan også spille tennis eller padel på en av hotellet baner, legge i vei på et SUP brett eller ta en sykkeltur i de vakre omgivelsene.

Porto Myrina ligger på Limnos, som er Hellas' åttende største øy. Hotellet ligger i frodige omgivelser bare en kort spasertur fra byen Myrina – en ganske urørt og sjarmerende gresk småby.

Porto Myrina er et reisemål i seg selv, både for aktive ferierende, proffe mosjonister og eliteutøvere. Her er det aktiviteter for hele familien og treningsmulighetene er mange både på land og til havs, uansett om du ønsker å trene på egen hånd eller i gruppe.

Våre powered by Playitas-hotell garanterer høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Hotellene er skapt for så vel den aktive ferierende, den proffe mosjonisten og eliteutøvere.

Sports Inclusive

Sports Inclusive på Porto Myrina – powered by Playitas omfatter et bredt utvalg av sport og trening er inkludert i reisens pris. Powered by Playitas filosofi er at alle som ønsker det skal kunne fråtse i trening, prøve og lære nye sporter og dele treningsgleden uten å måtte tenke på ekstra kostnader. Les mer om trening og aktiviteter som er inkludert i Sports Inclusive på Porto Myrina.

Trening på hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas har et variert tilbud av gruppetreningstimer med instruktør som funksjonell trening, yoga, dans, cardio og mye mer. Hotellet har det et nybygd, velutstyrt treningsstudio med frivekter, maskiner, cardiomaskiner, utstyrt etter Den svenske olympiske komités krav til olympisk treningsstandard.

Hotellet har også tre nybygde padelbaner og to tennisbaner med mulighet for coaching og gruppespill. I sykkelsenteret er det landeveissykkel til leie. Vannsporter som er inkludert er stand up paddle board og kajakk. Hotellet har en multicourt for fotball og basketball samt en bane for sandvolleyball. Merkede løyper for løping, sykkel samt turstier i nærområdet. Les mer om trening på Porto Myrina - powered by Playitas her.

Club Polly & Mino – Apollo egen barneklubb

Alle barn mellom 4 og 11 år kan komme til Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb. Her blir det morsomme aktiviteter i sentrum, men det blir også mulig å lære noe nytt – som å hilse på gresk og lage en gresk matrett. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av kloke og skøyeraktige Polly & Mino til rommet. De blir raskt barnas favoritter.

Swim school by Apollo

På Swim School by Apollo lærer barna å svømme etter det Svenska Simförbundets pedagogikk med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og kan ta svømmemerker som Baddaren og Simborgarmärket.

Kids Sports Academy

I sommerferien er det Kids Sports Academy for alle mellom 5 og 15 år (tre aldersgrupper) som vil teste ut forskjellige sportsaktiviteter uten at det koster noe ekstra for mor eller far.

Mat og drikke

Spis god og helseriktig mat i hotellets restaurant. Frokostbufféen er inkludert, og det er mulig å legge til så vel lunsj som middag. Hotellet har en loungebar og en poolbar.

Det lokale greske kjøkkenet med en moderne touch er inspirert og kreert av den kjente greske kokka Mirsini Lambraki, og den helseriktige maten er tilpasset sport og trening,

Øvrige fasiliteter

Hotellet har et stort bassengområde der bassenget har barneseksjon. Parasoller og solsenger er inkludert. Det er også et spa, utstyrt med innendørsbasseng og behandlinger tilbys mot avgift. Liten lekeplass.

Øvrig

Hotellet er bygd opp rundt en hovedbygning og to lavere bygninger og rommene ligger i alle bygningene. Historien er tydelig til stede på hotellet og blant annet er det rester av Artemistempelet her. Da hotellet ble bygd fant de fornminner som viser at jaktens og skogens gudinne, Artemis, ble tilbedt i Myrina.

Det er en cirka 15 minutters spasertur til Myrina og cirka 20 minutter med bil eller buss til flyplassen. Lokaltrafikk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider