Aguamarina Golf leiligheter

San Miguel de Abona, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 50m
  • Avstand til sentrum: 8km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Leiligheter med herlig bassengområde like ved havet
Aguamarina Golf leiligheter ligger ved feriestedet San Miguel de Abona. Her bor du på første rad med havet og strandpromenaden rett nedenfor hotellet. Noen få kilometer fra hotellet ligger naturreservatet San Blas reserva Ambiental hvor en del av Tenerifes unike fauna og flora er bevart. På kort avstand ligger noen av øyas beste golfbaner.

Her har du tre bassenger å velge mellom - det ene er et innendørsbasseng. Aguamarina Golfs store og herlige solterrasse har solsenger og parasoller til gjestene, og herfra har du fantastisk utsikt over havet. Det er et bredt tilbud av aktiviteter, som f.eks. et lite treningsrom, tennisbane, bordtennis, minigolf og biljard. Hotellet tilbyr gratis transport med buss til Playa de las Américas og Los Cristianos noen ganger om dagen.

Aguamarina Golf har både en hotell- og en leilighetsdel, og du kan benytte fasilitetene på begge delene. Hotellet rommer også et butikkområde med souvenirbutikk og minimarked. Aguamarina Golf er det perfekte valget for deg som ønsker et hotell med rolig atmosfære samt nærhet til hav og natur.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering