Hotel Green Field

Playa del Ingles, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 800m
  • Avstand til sentrum: 50m

Om hotellet

Leilighetshotellet Green Field er et godt likt feriehotell like ved restaurant- og utelivsstedet Aguila Roja i Playa del Inglés

Det populære shoppingsenteret Kasbah ligger bare noen hundre meter nede i gaten, og til stranden er det ca. 800 meter. På Green Field får du et bra bosted i trivelige og velholdte ettroms- og toromsleiligheter med god mellomklassestandard.

Green Fields bassengområde har blant annet et stort, oppvarmet svømmebasseng, utendørs jacuzzi, barnebasseng, basseng-/snackbar og stor solterrasse. Green Fields trivelige terrasseservering ved inngangspartiet, den mye besøkte barsalongen og sjarmerende musikkbaren gir deg alle muligheter til sosial omgang i et internasjonalt miljø. På Green Field inngår frokostbuffet i prisen. 

Frokosten kan nytes i restauranten til en god stund utpå formiddagen. Green Field er rett og slett et utmerket leilighetshotell med fine fasiliteter. Det er et behagelig sted å bo, med en beliggenhet som gir umiddelbar nærhet til Playa del Inglés' rike tilbud av shopping, restauranter, barer, terrasseserveringssteder og uteliv.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart