Hotel Baobab Resort

Meloneras, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til strand: 300m
  • Avstand til sentrum: 4km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Afrikanskinspirert luksushotell
Baobab Resort byr på et feriemiljø utenom det vanlige. Her har den velrenommerte hotellkjeden Lopesan oppført et 5-stjerners luksushotell med sterk innflytelse fra nabokontinentet Afrika. Her er det så flott at hotellet har blitt kåret til Gran Canarias beste, og det sier sitt!

Lopesan Baobab Resort har en fantastisk beliggenhet i vakre Meloneras, som er en del av det flotte området Maspalomas. Selve hotellet er luksuriøst innredet, og de mange bassengområdene ligger i en vakker tropisk hage. Du føler deg velkommen fra første sekund, og hotellets afrikanske tema i form av design, materialvalg og utsmykning setter scenen for en virkelig unik ferie.

Det er ingen tvil om at Lopesan Baobab Resort råder over noen av Gran Canarias beste bassengområder. Her finner du hele ni forskjellige typer – to av dem har egen kunstig strand, to har stilleområder, også er det et som fungerer som «lazy river». Her finnes selvfølgelig også barnebasseng, solsenger og parasoller.

På Baobab bor du komfortabelt i et moderne og velutstyrt dobbeltrom eller i en juniorsuite. Personalet er høyt utdannet og vet eksakt hvordan de gjør at din ferie blir uforglemmelig. Hotellet er dessuten det ideelle valget hvis du ønsker å utfordre dine golfferdigheter i ferien. Lopesan Baobab Resort ligger nær de nye, utfordrende og attraktive golfområdene Maspalomas og Meloneras. Det finnes også mange andre forskjellige aktiviteter - fra SPA og treningsstudio til bordtennis og basketball.

God mat og drikke er viktige kjennetegn ved et ferieopphold på Baobab, og her serveres en herlig frokostbuffé hver dag (inkludert). Dessuten finnes det to spennende à la carte-restauranter (mot betaling), og det er mulig å bestille halvpensjon som et tillegg (når du velger romtype). Hvis dere trenger forfriskninger, er det også to poolbarer på hotellet.

Minimum ett basseng er oppvarmet i perioden fra november til slutten av mars.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering