Solia
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Globales Tamaimo Tropical leiligheter

Puerto de Santiago, Spania Vis på kart

Om hotellet

Familievennlig hotell med leiligheter for inntil seks personer
Leilighetshotellet Globales Tamaimo Tropical ligger i hjertet av det gamle fiskestedet Puerto Santiago, som er den eldre delen av turiststedet Los Gigantes. Her bor du i enkle men romslige leiligheter med kokemuligheter og balkong eller terrasse.

I hotellhagen ligger det fem bassenger: To voksenbassenger, to barnebassenger og et basseng som er oppvarmet i vintermånedene. Rundt bassengene er det fine solterrasser med solsenger og parasoller. Hagen har palmer og blomstrende busker som sørger for skygge på varme dager. På dagtid er det tilbud om aktiviteter for barn og voksne; blant annet aerobics, boule, volleyball og bordtennis. Om kvelden er det underholdning i form av show, disco eller livemusikk.

I hotellets restaurant serveres varierte bufféer til frokost, lunsj og middag, og i baren får du noe kaldt å drikke, mellommåltider og snacks. Du velger selv om du vil bestille kun leilighet eller legge til frokost eller behagelig og rimelig all inclusive.

I nærområdet rundt hotellet ligger det flere trivelige restauranter. Ca. 500 m fra hotellet stopper lokalbussen som tar deg til sentrum av Los Gigantes eller til nabobyen Playa de la Arena, der det er en fin lavasandstrand.

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 1km
  • Avstand til sentrum: 200m

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart