Gregory's

Nidri, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Laundry Service
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room

Om hotellet

Velkommen til sjarmerende Gregory's i Nidri på Lefkas - der eieren Verykios Grigorios og hans familie kommer til å ta vare på deg og by på den beste greske gjestfriheten. Hotellet ligger perfekt til og du nyter en familiær atmosfære og de pittoreske omgivelsene.

Gregory’s er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell og ligger perfekt til på sandstranda i Nidri og her er det solsenger og parasoller mot avgift. Badehåndklær på hotellet mot avgift. Til den sjarmerende havna, der fiske- og skalldyrrestaurantene og koselige tavernaer ligger på rekke og rad er det bare en kort spasertur.

Nyt god mat

Restaurant AMMOS ligger på stranda og tilbyr det beste fra det greske kjøkkenet til frokost, lunsj og middag. Her benyttes lokale råvarer og produkter, som olivenolje, oliven, honning, salami, linser, oregano og te fra fjellene i sin matlaging. På stranda ligger også en bar der du kan ta noe friskt å drikke.

Øvrig om hotellet

Wifi er inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Det er ikke resepsjon på hotellet, men det er bare å kontakte personalet i restauranten Ammoos om du trenger noe.

Hotellet består av to bygninger, en fra1989 og den andre fra 1994. En bygning har en etasje og den andre har to, uten heis. Hotellet gjennomgå en lettere renovering.

Oppdag omgivelsene

Hotellets beliggenhet er optimalt for å oppleve Nidri og resten av Lefkas. Kanskje leie en bil for en dag eller bli med på en av Apollos utflukter? Det er også populært å leie båt og komme seg til strender og viker som bare nås med båt. I nærheten av hotellet er det et stort utvalg av restauranter, butikker og barer. I og omkring Nidri er det flere små strender med rundslipte småstein og sand.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider