Marconfort Griego Hotel

Torremolinos, Spania Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Avstand

  • Avstand til strand: 700m
  • Avstand til sentrum: 400m

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Fint og hyggelig hotell i nærheten av Torremolinos sentrum med All Inclusive og stort underholdningsprogram.
På populære Hotel Marconfort Griego på Costa del Sol kan du lene deg tuilbake på solsengen og nyte tilværlsen. Hotellet byr på en behagelig atmosfære og et avslappende bassengområde, gode restauranter og underholdning for hele familien. Det er gangavstand til Torremolinos' sentrum med sine restauranter, barer, caféer og butikker. Stranden ligger heller ikke langt unna – en drøy kilometer – og hotellet tilbyr gratis shuttlebuss dit i sommermånadene.

Underholdning og bassenger
Hotel Marconfort Griegos bassengområde med solsenger og parasoller passer for deg som liker å slappe av med en bok, sole deg eller ta en dukkert. Hotellet har tilbud om god underholdning om du vil veksle mellom late dager og morsomme aktiviteter. En egen underholdningsgruppe tilbyr et aktivitetesprogram bestående av leker, spill og konkurranser både i bassenget og på land. Dessuten er det ulike show på kveldstid. For de yngre gjestene er det internasjonal barneklubb og minidisco. 

Restaurant, brasserie og to barer
Hotellet tilbyr to gode restauranter - en hovedrestaurant som serverer generøse og varierte frokost-, lunsj- og middagsbufféer, samt en italiensk buffé- og snackbar som om kvelden gjøres om til et brasserie. Gled dere til All Inclusive som gir fri tilgang til mat og drikke. Hotellet har også en snackbar hvor dere f.eks. kan nyte både pizza og pasta til lunsj. Om kvelden blir området til en hyggelig grill-restaurant. Ønsker du mer liv, så er det både nattklubber og barer i nærheten. 

Hotellet har også flere barer, blant annet en bassengbar samt den nyåpnede strandbaren Griego Beach Bar som ligger ved strandpromenaden El Lido og inngår for de som bestiller All Inclusive. Her serveres det drikkevarer og mat - f.eks. hamburgere, salater og pizza. 

Vis på kart

Kart