Beverly Park

Playa del Ingles, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 100m
  • Avstand til sentrum: 1km

Om hotellet

Bo bra rett ved stranden mellom Playa del Inglés og San Agustín
Beverly Park er et stort og velfungerende hotell med god beliggenhet nær stranden mellom Playa del Inglés og San Agustín. Det er heller ikke langt til butikker, kaféer, restauranter, barer og utesteder. 

Hotellet har flere svømmebassenger samt gode fasiliteter som tennis, minigolf, lekeplass og massasje (noen mot avgift). Ved bassengområdet finnes det bassengbar hvor det serveres både snacks og drikkevarer i løpet av dagen. I tillegg finnes det en loungebar med sitteplasser utendørs. 

Beverly Park er et hotell som passer for hele familien, da det både tilbyr lekeplass, spillerom, TV-rom, barneklubb (ikke norsk), samt tennis og gold (noen av fasilitetene er mot betaling). Videre er det mulighet for å benytte seg av sauna, jacuzzi eller massasjebehandlinger (mot betaling). På dagtid og også kveldstid er det underholdning og show på hotellet. 

Oppholdet er med frokost, med mulighet for å kjøpe halvpensjon eller All Inclusive. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise