Xenios

Stoúpa, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 600 m
  • Avstand sentrum: 200 m
  • DistanceToBeach: 600
  • DistanceToCenter: 200

Om hotellet

Ved havet, like utenfor den sjarmerende fiskerlandsbyen Agios Nikolaos, sør for Stoupa, ligger Xenios ved Messinia kysten. Leilighetene er enkle og tradisjonelle. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve det klassiske Hellas.

Velkommen til Xenios! Hotellet består av noen få ettromsleiligheter med tradisjonell innredning og et minikjøkken for tilbereding av måltider! Passer godt for de som ønsker et trygt og komfortabelt bosted som base for opplevelser i de vakre omgivelsene.

Hotellet ligger nært havet men det er ikke mulig å bade rett nedenfor hotellet på grund av stein og klipper. Til nærmeste større strand er det cirka 600 meter. Det er en kort spasertur til Agios Nikolaos der du finner tavernaer, en liten matbutikk, bakeri og den pittoreske havna.

På leilighetshotellet er det en restaurant og en bar. Legger du til frokost serveres denne her i restaurant Oinothiki, bare 30 meter fra havet. Menyen består for det meste av retter basert på lokale produkter og ingredienser. For dagens øvrige måltider kan du dessuten velge fra restaurantens brede utvalg av skikkelig gode, lokalproduserte viner.

Flere av severdighetene på Peloponnes ligger en dagsutflukt unna. Hva med amfiteateret i Epidauros og borgen fra 1500-tallet f. Kr. i Mykene? Begge står på Unescos verdensarvliste.

Resepsjon som er åpen cirka kl. 8.00 til 15.00 og 17.00 til 24.00. Det er cirka 4 kilometer til Stoupa. Lokaltrafikk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider