Aparthotel Marino Tenerife

Costa del Silencio, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 2 km
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Det tiltalende leilighetskomplekset har en sentral beliggenhet i turistdistriktet Costa del Silencio. Det er bare rundt 1 km fra den vakre Costa del Silencio-stranden og 11 km fra Los Cristianos-stranden. Bykjernen, med sine mange shopping- og underholdningssteder, ligger rundt 1200 m unna. Koblinger til det offentlige transportnettverket ligger foran komplekset.

230 røykfrie rom og 70 leiligheter ligger på 3 etasjer og kan nås med heis. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløs internettilgang i fellesområdene (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Eiendommen til leilighetshotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer barnevakt, barnepass, medisinsk hjelp, transport, romservice, vaskeriservice, frisør og myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel vil sette pris på sykkelutleie (mot en avgift). Sykkelbod er også tilgjengelig.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg, sentralvarme og vifte. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en queen-size-seng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. For selvbetjente gjester er det en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, minikjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn og te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV, radio, vekkerklokke og WiFi (mot betaling) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Rullestolvennlige rom kan bestilles.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, boccia, volleyball, minigolf, golf og ridning. Vannsport tilgjengelig på hotellet inkluderer windsurfing, kitesurfing, seiling, katamaraning, kajakkpadling, snorkling, dykking og vannfitting. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, bordtennis, badminton, biljard, dart, squash, callisthenics og aerobic. Ulike velværemuligheter er tilgjengelig på leilighetshotellet, inkludert et spa, en skjønnhetssalong, massasjebehandlinger og et solarium. Fritidsfasiliteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, en danseklubb, et kasino og en nattklubb.

Hotellet har en røykfri restaurant og en bar. Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. En sjenerøs frokostbuffé, brunsj, lunsj og en omfattende middagsbuffet byr på mye deilig variasjon. Spesielle kulinariske alternativer, som vegetariske retter, er også tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider