Palace Queen Mary

Split, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Split (SPU): 24.6 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. En bagasjeoppbevaringstjeneste, en safe, en transporttjeneste, et myntvaskeri og en røykvarsler er tilgjengelig. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Tjenestene inkluderer en hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie (mot en avgift) for å utforske området rundt.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong er blant standardfasilitetene til noen rom. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. En telefon, flatskjerm-TV og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Gjestene vil også finne tøfler på rommene. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har røykfrie rom.

De som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie kan spille tennis på stedet. Sykling/terrengsykling er også tilgjengelig mot en avgift. Vannsport tilgjengelig på hotellet inkluderer kanopadling, seiling, snorkling og dykking. For sportsentusiaster som ønsker å trene innendørs, er et treningsstudio tilgjengelig mot en avgift. Foreldre kan slappe av mens barna kan delta i et underholdningsprogram fullt av morsomme aktiviteter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider