Casale Villarena Relais

Sorrento, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe

Om hotellet

7 rom er tilgjengelig. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Reisende med egen bil kan bruke parkeringsplassene (uten ekstra kostnad) (avhengig av tilgjengelighet). Ytterligere tjenester inkluderer barnevakt, barnepass, transport, romservice og myntvaskeri.

Rommene har kjøkken og bad. Klimaanlegg sørger for behagelige temperaturer. Noen av rommene har balkong. Rommene har en dobbeltseng. En ekstra seng er tilgjengelig mot et pristillegg. skrivebord. Gjestene vil også finne et kjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, satellitt-TV, DVD-spiller og WiFi (mot en avgift) er også tilgjengelig. Badene har hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset er ideelt for trening og avslapning. Parasoller og komfortable solsenger er tilgjengelig på solterrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, padlebåt, kanopadling, dykking, treningsstudio og spa.

Det er en restaurant på stedet. En styrkende frokost serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider