Blue Sea Gran Hotel Cervantes

Torremolinos, Spania

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 700m

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Herlig hotell kun 500 meter fra stranden
Midt i Torremolinos med en fantastisk utsikt over havet og kun 500 meter til stranden, finner du Blue Sea Gran Hotel Cervantes. Dette er et moderne, komfortabelt hotell med gode fasiliteter og en ypperlig beliggenhet.  

På hotellet er det et stort utendørs bassengområde hvor det mulig å avkjøle seg eller bare nyte ren avslapping på det store soldekket. Det er også barnebasseng for de minste. På takterrassen er det også et innendørs, oppvarmet basseng med en nydelig utsikt over omgivelsene.

For de som ønsker å holde seg i aktivitet er det både treningsrom, bordtennis og biljard på hotellet. I Torremolinos-området er det også tennisbaner og muligheter for å prøve vannsportsaktiviteter. Det er også et vannland i området.

Når dere bor på hotellet er frokost inkludert, men dere kan velge å kjøpe All Inclusive mot et tillegg, så dere har tilgang til mat og drikke under oppholdet. Hotellet har tre barer og én restaurant, der det serveres både nasjonale og internasjonale retter. Hvis dere ønsker å gå ut og spise er det mange restauranter i området. 
Frokost er inkludert i oppholdet, men det er også mulig å kjøpe halvpensjon eller All Inclusive.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart

Gjestenes vurdering