Soho Boutique Hotel

Budapest, Ungarn Flagget til Ungarn

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Avstand sentrum: 4 km
  • Flyplass Budapest (BUD): 20.9 km (31 mins)

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i hjertet av Budapest, hvor gaten Dohány møter Elizabeth-boulevarden. Hotellet ligger blant dominerende bygninger og kultur- og utelivssteder, i midten av den fargerike og yrende byen. Hotellet ligger mellom den østre og den vestre jernbanestasjonen, mellom mange berømte historiske severdigheter. Donau, Váci-gaten, synagogen, Budapest Broadway, de beste restaurantene, teatrene og konsertstedene ligger i nærheten, og det er enkelt å komme seg rundt med offentlig transport. Hotellet ligger halvannen kilometer fra shoppingsstedene på Arena Plaza, 2.5 kilometer fra operahuset, tre kilometer fra parlamentsbygningen og fire kilometer fra Gellért-badet. Budapest lufthavn ligger kun 22 kilometer unna.

Dette hotellet ble etablert i 2008, og er et sjarmerende designhotellet med distingvert atmosfære som kombinerer stilfull komfort med sensuell eleganse. Dette hotellet har til sammen 68 dobbeltrom og seks suiter. Det passer utmerket for både forretningsreisende og turister, og tilbyr fasiliteter som air condition, lobbyområde med døgnåpen resepsjon, hotell, heis, kafé, restaurant og trådløst internett. Gjester kan også benytte seg av room service og klesvask, og hotellet leier ut sykler. De som kommer med bil, kan parkere i hotellets parkeringsplass eller garasje.

Dobbeltrommene har en stor dobbeltseng som kan deles i to, og dusj med unik design. Suitene har plass til tre eller fire personer. Rommene har flatskjerm-TV, minibar, selvstyrt air condition og oppvarming, lydtette vinduer, telefon og høyhastighets internett. Rommene har store bad, eksklusive møbler, antiallergisk innredning og svensk eikegulv. Rommene har også hårføner, radio og safe.

Kun 30 minutters kjøring unna finner du Pólus Palace Golf Club.

Gjester kan velge sin frokost fra en buffet, og lunsj og middag kan bestilles a la carte.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider