Lopesan Villa del Conde

Meloneras, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 300m
  • Avstand til sentrum: 400m

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Elegant luksushotell med høyt servicenivå og lekker arkitektur

Villa del Conde Resort & Thalasso er et virkelig topphotell med fokus på service og komfort. Hotellet ligger i vakre omgivelser i kort avstand fra stranden i Costa Meloneras. Arkitekturen er en kombinasjon av moderne stil og tradisjonell, kanarisk arkitektur. Hotellets lobby er en kopi av Gran Canarias eldste kirke.

I hotellets hage er det hele fem oppvarmede bassenger, hvorav ett er et saltvannbasseng med havvann. I tillegg er det eget basseng for de minste. Hotellet består av flere bygninger rundt små torg og terrasser, i den fine hotellhagen. 

Her bor du i lyse dobbeltrom eller juniorsuiter med smakfull innredning og meget høy komfortgrad. Alle rom har aircondition, TV, minibar, føner, safe og balkong eller terrasse. Det er mulig å oppgradere til rom med havutsikt. Flere restauranter og eget diskotek.

Villa del Conde Resort & Thalasso har egen spa-avdeling med muligheter for mange ulike spabehandlinger. Du kan også bruke dagene på å holde deg i form med tennis, windsurfing, riding, bowling, biljard eller bordtennis. Hotellets aktivitetsteam sørger for underholdning og aktiviteter både på dagtid og om kvelden. I hotellets nærområde er det godt utvalg av butikker og spisesteder.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering