Globales Verdemar Lägenheter

Santa Ponsa, Spania Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til strand: 400m
  • Avstand til sentrum: 21km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Moderne leiligheter med spektakulær utsikt over havnebukten
Det nylig renoverte Globales Verdemar har en herlig beliggenhet med utsikt til Santa Ponsas majestetiske havnebukt. Leilighetene er bygget i et sjarmerende og strømlinjet stil, som avspeiler Middelhavets blå farger. Leilighetene er innredet med alt du trenger og passer godt for både par og familier som ønsker et komfortabelt sted å bo.

Santa Ponsas vakre sandstrand og livlige byområde ligger bare 400 meter fra hotellet. Her er det mulighet for å prøve mange forskjellige vannsports- og fritidsaktiviteter. I nærheten finner dere også tre golfbaner.

Globales Verdemar har sitt helt eget underholdningsprogram, som både tilbyr vannpolo og bueskyting om dagen. Om kvelden arrangerer de blant annet quiz og bingo.

Leilighetsområdet har et basseng og loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte-restaurant om kvelden. Nyt f.eks. solnedgangen over havnebukten mens dere spiser en tradisjonell paella.

Bassenget på Globales Verdemar ligger ved kanten av havnen og fra bassenget har du en fantastisk panoramautsikt over Santa Ponsas spektakulære havnebukt. Områdets store basseng har også et område med lavt vann for de små, så de kan leke og ha det moro.

Hvis dere føler for å ta en dukkert i buktens klare vann, så har leilighethotellet sin helt egen brygge.

Vis på kart

Kart

Gjestenes vurdering