Blue Star Monte Feliz

Bahia Feliz, Spania

7 netter Vis på kart
Loveholidays
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Monte Feliz har 3-stjernersleiligheter og en fantastisk beliggenhet ved kysten på solfylte Gran Canaria. Med et opphold her kan du se fram til et stort utendørsbasseng, tennisbaner og gratis Wi-Fi. Alt dette sørger for et perfekt og behagelig opphold for familier på ferie. 

Leilighetene er enkle, men samtidig komfortable og hjemlige. Her fås alt du trenger for et avslappende opphold på Gran Canaria. Et lite kjøkken er inkludert i leilighetene, som er fullt utstyrt for selvhushold. Med kokeplater, kjøleskap og mikrobølgeovn kan du enkelt føle deg som hjemme og tilberede dine egne måltider. 

Utenom leiligheten din vil du finne nok å fylle dagene med. Start dagen med en frokostbuffé i restauranten. Deretter kan du ta en dukkert i utendørsbassenget som er stort nok for hele familien. Solterrassen er utstyrt med solsenger for dem som ønsker late dager. I tillegg er det en bassengbar i nærheten, slik at du alltid vil ha forfriskende drikke tilgjengelig. Om du får barna opp fra bassenget, kan også de more seg på lekeområdet. 

Det er et treningsrom på Monte Feliz, som er perfekt for deg som ønsker å vedlikeholde treningsrutinene dine. Om du skulle ønske total avslapning, har spaområdet en herlig sauna. 

Når du oppholder deg på Monte Feliz befinner du deg på et fantastisk område i Bahia Feliz. Leilighetene ligger kun i minutters gangavstand fra stranden og en 20-minutters kjøretur fra det livlige ferieområdet Playa del Ingles. Til sammenligning er Bahia Feliz en rolig by som tilbyr rolige restauranter og barer, så vel som hyggelige torg og vakker arkitektur. 

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering