Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Ocean Surf Hotel

Rating 2
Miami Beach

Av 269 Anmeldelser


Ocean Surf Hotel

Basishotell beliggende langs en to blokks-strekning på Ocean Terrace i det historiske North Beach-området i Miami Beach. 3 km fra butikkene i Bal Harbour.
En kort kjøretur fra Art Deco-distriktet med tilgang til hele Sør-Floridas største attraksjoner, restauranter, nattklubber, shopping, flyplasser og cruiseskiphavnene. Basisfasiliteter og tjenester inkluderer utendørs terrasse, 24-timers resepsjon med vaskeri-og renseritjeneste. Alle rom er basisrom og er utstyrt med klimaanlegg, TV, safe (ekstra kostnad), kjøleskap og telefon. Rommene har opptil 2 senger og kan benyttes av 4 personer. Gjestene deler da de eksisterende sengeplassene. Det er ingen parkeringsmuligheter på hotellet. Dette hotellet har en obligatorisk resortavgift på ca. 15-50 USD per rom, per natt, unntaksvis kan det være mer. Dette skal betales direkte på hotellet ved ankomst, her vil det nøyaktige beløpet bli oppgitt. Denne avgiften er ikke inkludert i prisen for bokningen. Adresse: 7436 Ocean Terrace Miami 33141 Florida USA

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Telefon
  • Safe
  • TV

Forklaring

NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!