Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

London House Hotel

Rating 3
London

Av 1416 Anmeldelser


London House Hotel


Beliggenhet
Velger du London House Hotel som ditt overnattingssted i London, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 3 minutters kjøretur fra Portobello Road Market og 5 minutter fra Kensington Palace. Dette hotellet ligger 1,5 mi (2,5 km) unna Hyde Park og 1,7 mi (2,7 km) unna Royal Albert Hall.

Rom
Føl deg som hjemme i et av de 103 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi er tilgjengelig. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommet har safe og kaffetraktere/tekokere, samt telefon med kostnadsfrie lokalsamtaler.

Fasiliteter
Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, TV på fellesområde og tour-/billettassistanse.

Servering
Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Forretningsfasiliteter og annet
Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), hurtigutsjekking og en døgnåpen resepsjon.


Fasiliteter

  • Kjøleskap
  • Klimaanlegg
  • Kostnadsfritt Internett via kabel
  • Kostnadsfritt Internett via kabel

Forklaring

NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!