Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Marina Hotel Athens

Rating 3
2

Av 180 Anmeldelser


Marina Hotel Athens


Beliggenhet
Velger du Marina Hotel Athens bor du i hjertet av Athen, og du vil ha mindre enn 15 minutter å gå til både Agora og Monastiráki loppemarked. Dette hotellet ligger 0,6 mi (1 km) unna Athen nasjonale arkeologiske museum og 1,5 mi (2,4 km) unna Det greske parlamentet.

Rom
Føl deg som hjemme i et av de 81 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Rommene har egen balkong eller terrasse. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner.

Fasiliteter
Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, tour-/billettassistanse og rabatt på nærliggende treningsstudio.

Servering
Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets bar. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Forretningsfasiliteter og annet
Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking.


Fasiliteter

  • Kjøleskap
  • Klimaanlegg
  • Klimaanlegg på rommet (air conditioning)
  • Bar/salong
  • Bruk av nærmeste treningssenter (rabatt)
  • Restaurant

Forklaring

NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!